+31 6 1487 1589

  Sabeltraining

  Online coaching – professionele begeleiding

  Met online coaching train je vanuit huis en raak je in vorm.

  Soms heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan. Wellicht ben je vaak in het buitenland of ben je te druk met werk. Je wilt toch zeker wel fit en gezond blijven? Je kunt op het internet vele trainingsschema’s vinden, vaak zijn dit  dertien in een dozijn schema’s. Ben jij op zoek naar een persoonlijk trainingsschema dat speciaal voor jou gemaakt is?
  Android in hand (Virtuagym Food)

  Dan ben je bij Sabel Training aan het juiste adres. Je zult zien dat het met dit persoonlijke schema niet uit maakt of je in een sportschool of thuis in je woonkamer bezig gaat.

  Bij Sabel Training draait het om de persoonlijke aanpak. Wij weten dat dit de beste resultaten boekt. Wij maken samen met jou een schema gebaseerd op de materialen die je beschikbaar hebt. Die trainingen zijn via de e-mail uit te printen of op je smartphone, tablet en computer beschikbaar.

  Fitness + Food
  Ook is online coaching ideaal als je vaak in het buitenland bent en niet zo goed weet hoe je daar kan gaan trainen. Ook wij zijn zeer druk en hebben vaak in het buitenland gezeten. Vaak voor langere tijd. Die ervaring heeft ons geholpen de perfecte trainingen voor thuis te ontwikkelen. Laat het mij nu weten en ik help je online om jouw doelen te behalen.

   

  Wil je toch liever met ons in plaats van thuis sporten kijk dan bij personal training of small group training.

  Online Coaching
  • 89,-

   per 4 weken

  • Daarvoor krijg je een trainingsschema voor 4 weken met 3x in de week trainen (1 of 2x in de week trainen kan natuurlijk ook).